Poslanstvo, vizija, vrednote

Poslanstvo korporacije:

Za uresničitev svojega poslanstva smo si zadali naslednje elemente, ki služijo kot osnovna načela upravljanja podjetij in dejavnosti:

 1. Izdelujemo in prodajamo elektronske dele, ki jih uporabljajo ljudje po vsem svetu, medtem ko so kakovost, učinkovitosti pri dostavi in ​​stroškovna konkurenčnost vedno priznana po vsem svetu,
 2. Naši direktorji in zaposleni se medsebojno spoštujejo in dajejo prednost izgradnji medsebojnega zaupanja z našimi interesnimi skupinami,
 3. Organiziramo delo naše družbe na optimalni lokaciji z primernimi zaposlenimi,
 4. Kot prvo sprejemamo načelo sposobnosti in ne diskriminiramo na temeljih narodnosti, rase, spola, starosti, vere in / ali telesne invalidnosti,
 5. Spoštujemo manire, običaje in zakone lokalnih regij v vseh naših poslovnih dejavnostih,
 6. Kot globalni državljani pozitivno sodelujemo pri varovanju okolja.
Prizadevamo si, da s pomočjo inovacij razvijamo nove izdelke, medtem ko si naše vodstvo zamišlja prihodnje generacije tehnologij.

Vizija korporacije

Naša vizija je, da napredujemo z vitalnostjo pri čemer uporabljamo domišljijo, ki zajema pogled na svet v naslednjem desetletju. Prizadevamo si, da postanemo brezčasno "Eno in Edino" podjetje, pionirska institucija, prosta omejitev, sposobna sklepati posle na inovativen, edinstven in vodilen način v industriji.

Naša predanost je omogočiti ljudem, da uživajo "Sanje", ustvarjene s pomočjo napredne elektronske tehnologije.

Navkljub temu, da se elektronska industrija nenehno napreduje in razvija, ljudje ne bi uživali tehnologije razen če je ni mogoče čutiti s pomočjo petih čutov. Še naprej ponujamo elektronske izdelke, ki predstavljajo mostove med ljudmi in naprednimi elektronskimi tehnologijami.

V ta namen si prizadevamo za nadaljnji razvoj tehnologij, ki smo jih gojili od našega nastanka s pridobitvijo in čim večjo uporabo najboljših sredstev, na najboljših lokacijah, z namenom, da bi zadostili potrebe našega časa.

Vizija in poslanstvo Sumida Slovenija d.o.o.

Vizija družbe je biti uspešno, moderno in spoštovano veliko podjetje, ki zaposluje visoko motivirane in pripadne sodelavce. Z velikim poudarkom na inovativnosti se naše podjetje nenehno prilagaja razmeram in poslovno raste.

Naš cilj je postati razvojna lokacija znotraj koncerna Sumida, podprta s tehnološko opremo, ki je konkurenčna v svetovnem merilu in enostavno obvladljiva z zavzetimi in usposobljenimi zaposlenimi. Z njimi bi dosegali pričakovane količine in rezultate, ki presegajo pričakovanja kupcev glede kakovosti naših izdelkov in storitev. Dobavljene količine bi bile 100% pravočasne in brez kupčevih reklamacij in naše podjetje bi se uvrščalo med vodilna pri uvajanju novosti s področja elektronskih komponent v avtomobilski industriji.

Spodbujamo tehnološko znanje, fleksibilnost in usposobljenost kadra. Kompetence zaposlenih, zlasti tehnične, presegajo kompetence zaposlenih pri naših konkurentih.

Zaposlujemo motivirane in ambiciozne ljudi, ki si skupaj z nami želijo slediti ciljem in ustvariti lepši jutri ob lepem vsakdanu. Cenimo pripravljenost za učenje in omogočamo osebni razvoj zaposlenih. Želja je, da delo poteka tekoče, brez zastojev in v skladu s cilji. 

Vrednote Sumida Slovenija d.o.o.:

Vsak zaposleni s prihodom v organizacijo prinese svoje življenjske vrednote, lastnosti, osebne interese. Za organizacijo je pomembno, da postavi svoje standarde, zahteve, kaj je sprejemljivo za podjetje in s čim lahko vplivamo na učinkovito doseganje skupnih ciljev. 

Naše vrednote so:


ZAUPANJE

Naše podjetje je stalnica sprememb, prilagajanj lastnikom in kupcem, zato je vrednota Zaupanje še toliko bolj pomembna, je vezivo brez katerega ni možno dosegati uspešne rezultate. 

Zaupanje med zaposlenimi v Sumida Slovenija je glavna vez učinkovitega vodenja in uspešnega sodelovanja.  Z medsebojnim spoštovanjem in z zadovoljstvom pri doseganju rezultatov našega dela in z optimistično naravnanostjo, gradimo prijazno prihodnost.

ZAVZETOST

Zavzetost zaposlenih predstavlja visok nivo energije, predanosti, vitalnosti in entuziazma med delom. Zavzeti zaposleni je bolj produktiven, manj je v stresu, bolj zadovoljen z osebnim življenjem in bolj predan podjetju pri katerem dela. 

V podjetju Sumida Slovenija bomo dali poseben poudarek dejavnikom, ki vplivajo na večjo zavzetost zaposlenih:

 • ugled našega podjetja, ki ga determinirajo naše vrednote,
 • vodenje, kjer bodo vodje spodbujali zadovoljstvo zaposlenih z redno in iskreno informacijo,
 • spodbujanje širjenja notranjih informacij,
 • sodelovanje,
 • dobri delovni pogoji,
 • možnosti nagrajevanja in napredovanja za zavzete zaposlene,  
 • strokoven in osebni razvoj zaposlenih.
ZANESLJIVOST

Skozi zgodovino se je z razvojem avtomobila večala zapletenost in s tem je bilo vedno več vgrajenih elementov, ki so lahko odpovedali.  Da je avtomobilska industrija obstala je potrebovala metode, s katerimi poveča zanesljivost avta, torej komponente, in s tem so se razvile metode za obvladovanje kakovosti izdelkov.

Vse kar trenutno počnemo v naši tovarni je primarno zasnovano, za to da so na koncu naši izdelki zanesljivi, in da je avto kjer so naši izdelki vgrajeni zanesljivo. 

Za našo lokacijo je pomembno, da se lahko lastniki in partnerji iz matične Sumide zanesejo na nas v vsakem trenutku, da bomo izdobavljali izdelke pravočasno, da bomo naredili vse kar je možno, da bomo sledili naročilom, da bomo usposobili stroje, ko odpovejo, da bomo obdržali nadzor nad kvaliteto in ne bomo izdobavljali problematičnih izdelkov. To je naša bistvena prednost, ki nam dolgoročno zagotavlja obstoj.  

PRILAGODLJIVOST

Definicija prilagodljivosti je sposobnost za hitro, mirno in učinkovito ukrepanje v primeru nepredvidenih oziroma nepričakovanih sprememb.

V delovnem okolju so prilagodljivi, pridni ljudje vedno iskani. Kateri delodajalec si ne želi imeti zaposlenega, ki bo poprijel za vsako delo brez, da bi temu ugovarjal. Prilagodljiv zaposleni je definiran kot nekdo, ki se lahko prilagaja različnim zahtevam, dodatnim delovnim obremenitvam, spremembam v organizaciji dela. 

Zaposleni v podjetju Sumida  smo visoko razvili sposobnost prilagajanja spremembam. Smo odprti za novosti in  inovativni. Samokritičnost nas spodbuja k samostojnemu uspešnemu delovanju in timskemu sodelovanju.


 

 

 

obiskov te strani : 10.180
skupno obiskov vseh strani : 1.241.923
zadnja posodobitev : Sreda, 17 Maj 2023 10:30
stran naložena v : 0,0268 s
izvedba G-Server d.o.o. ©2002-2024, Vse pravice pridržane
Načrt strani
 

Oprostite, a po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati ali soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh?   Podrobne informacije