Poslanstvo, vizija, vrednote

Poslanstvo korporacije:

Za uresničitev svojega poslanstva smo si zadali naslednje elemente, ki služijo kot osnovna načela upravljanja podjetij in dejavnosti:

  1. Izdelujemo in prodajamo elektronske dele, ki jih uporabljajo ljudje po vsem svetu, medtem ko so kakovost, učinkovitosti pri dostavi in ​​stroškovna konkurenčnost vedno priznana po vsem svetu,
  2. Naši direktorji in zaposleni se medsebojno spoštujejo in dajejo prednost izgradnji medsebojnega zaupanja z našimi interesnimi skupinami,
  3. Organiziramo delo naše družbe na optimalni lokaciji z primernimi zaposlenimi,
  4. Kot prvo sprejemamo načelo sposobnosti in ne diskriminiramo na temeljih narodnosti, rase, spola, starosti, vere in / ali telesne invalidnosti,
  5. Spoštujemo manire, običaje in zakone lokalnih regij v vseh naših poslovnih dejavnostih,
  6. Kot globalni državljani pozitivno sodelujemo pri varovanju okolja.
Prizadevamo si, da s pomočjo inovacij razvijamo nove izdelke, medtem ko si naše vodstvo zamišlja prihodnje generacije tehnologij.

Vizija korporacije

Naša vizija je, da napredujemo z vitalnostjo pri čemer uporabljamo domišljijo, ki zajema pogled na svet v naslednjem desetletju. Prizadevamo si, da postanemo brezčasno "Eno in Edino" podjetje, pionirska institucija, prosta omejitev, sposobna sklepati posle na inovativen, edinstven in vodilen način v industriji.

Naša predanost je omogočiti ljudem, da uživajo "Sanje", ustvarjene s pomočjo napredne elektronske tehnologije.

Navkljub temu, da se elektronska industrija nenehno napreduje in razvija, ljudje ne bi uživali tehnologije razen če je ni mogoče čutiti s pomočjo petih čutov. Še naprej ponujamo elektronske izdelke, ki predstavljajo mostove med ljudmi in naprednimi elektronskimi tehnologijami.

V ta namen si prizadevamo za nadaljnji razvoj tehnologij, ki smo jih gojili od našega nastanka s pridobitvijo in čim večjo uporabo najboljših sredstev, na najboljših lokacijah, z namenom, da bi zadostili potrebe našega časa.

Vizija Sumida Slovenija d.o.o.:

Vizija družbe je s kakovostjo, tehnično dovršenostjo, lastnim razvojem, prilagodljivostjo zahtevam kupcev, produktivnostjo in s prijaznim odnosom do okolja ter zaposlenih dolgoročno postati najuspešnejša, najbolj zanesljiva in nepogrešljiva enota v skupini Sumida. Z našimi izdelki želimo omogočiti sanje slehernemu vozniku.

Vrednote Sumida Slovenija d.o.o.:

      -          odgovornost in samostojnost (delovna vnema, samoiniciativnost, pogum)

-          kakovost (celovita predanost kakovosti)

-          odnos do dela (red, disciplina, humanost, etičnost) 

      -     prilagodljivost (učečnost, večopravilnost)
obiskov te strani : 9.777
skupno obiskov vseh strani : 1.100.306
zadnja posodobitev : Sreda, 20 Junij 2012 09:48
stran naložena v : 0,0256 s
izvedba G-Server d.o.o. ©2002-2023, Vse pravice pridržane
Načrt strani
 

Oprostite, a po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati ali soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh?   Podrobne informacije